Cowboy introduceert de Cowboy 4, een nieuwe generatie e-bike
in klassieke en step through variant, met een ingebouwde cockpit voor de ultieme geconnecteerde rit

Dankzij een nieuwe aandrijving met 50% meer trekkracht, een nieuw bekroond ontwerp bestaand uit meer dan 200 op maat gemaakte onderdelen, en een compleet herontworpen app, elektrificeren de Cowboy 4 en Cowboy 4 ST je weg doorheen de stad, en bieden ze een niet te evenaren rijervaring aan.

DE DROOMMACHINE VOOR ELKE RIJDER

Cowboy 4
Cowboy 4 ST

EEN EERSTE DOORSTAPMODEL, OPNIEUW EEN STAP VOORUIT

EEN PASSIE VOOR AMBACHT EN PERFORMANTIE

GEÏNTEGREERDE COCKPIT MET DRAADLOZE LAADFUNCTIONALITEIT

DE COWBOY APP IS JE METGEZEL OP DE WEG

 • Voor je vertrek zie je op het nieuwe thuisscherm de weersituatie en luchtkwaliteit op je route, het geschatte batterijniveau bij aankomst gebaseerd op de gekozen route en je gemiddelde rijstijl, en een overzicht van je voorbije ritten.
 • Een nieuw navigatiescherm met 3D kaartweergave biedt intuïtieve toegang tot favoriete en recente bestemmingen en een duidelijke turn-by-turn routebeschrijving die rekening houdt met de luchtkwaliteitsindex en zo naast de snelste ook de gezondste route voorstelt.
 • Nieuw rittendashboard dat live je fitness data bijhoudt en weergeeft zoals gemiddelde en topsnelheid, hoogtemeters en de hoeveelheid calorieën die je verbrandt.
 • Rittenoverzicht dat geregeld gebruik en bepaalde prestaties zoals afgelegde afstand beloond met o.a. badges en een scorebord.
 • Een nieuwe Cowboy Community biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan gecureerde groepsritten in verschillende steden in België en Europa.

OP EEN COWBOY RIJ JE NOOIT ALLEEN

 • Mobile Service — gratis herstelnetwerk van meer dan 60 gecertificeerde ambassadeurs die overal in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Luxemburg beschikbaar zijn.
 • Klantendienst — een team specialisten staat 6 dagen per week voor je klaar om elke aanvraag via de app te behandelen binnen 6 minuten, met een gemiddelde tevredenheidsscore van 94,4%.
 • Diefstalverzekering — samen met verzekeringspartner Qover biedt Cowboy gemoedsrust in de vorm van een abonnementsplan voor diefstalbescherming- en verzekering in Europa.

STAP OP. RIJ WEG.

BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

 • Quad Lock telefoonhoesje — €29
 • Op maat gemaakte fietsstandaard — €29
 • Op maat gemaakte achterste bagagedrager + fietsstandaard — €99

SPECIFICATIES VAN DE COWBOY 4 EN COWBOY 4 ST

--

--

The electric bike for urban riders. We put intuition into motion to share a street level perspective in the living city.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Cowboy

The electric bike for urban riders. We put intuition into motion to share a street level perspective in the living city.